Hva er forskjellen på røde og gjennomsiktige blålysbriller?

Hva er forskjellen på røde og gjennomsiktige blålysbriller?

Det finnes mange forskjellige typer blålysbriller og de varierer i hensikt og i hvor stor grad de blokkerer ut blått lys.


Gjennomsiktige blålysbriller er det man ser mest av fordi de passer godt på jobb og skole. De ser veldig fine ut men de blokkerer desverre mindre blått lys enn de andre alternativene. De blokkerer mellom 35% og  50% (Kommer ann på merke). Disse er flotte å bruke gjennom hele dagen for å redusere eksponeringen sin.


Briller med gult glass blokkerer mellom 60% og 75% av blått lys. Det gule glasset gjør at man skiller seg ut som kan gjøre at færre vil bruke de på jobben, men de vågale blir belønnet for det. 


Briller med rødt glass blokkerer opp mot 97% av alt skadelig blått lys. Denne typen er veldig populær blandt idrettsutøvere og er helt fantastiske å ta på seg på slutten av en lang arbeidsdag. De gir en veldig beroliggende følelse og gjør underverker for søvnen. Netflix og andre kveldsaktiviteter blir heller ikke ødelagt av det røde glasset. Det blir kun mer behagelig å se på. 

​​

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.